Kusuri sjunkande foder 4 mm,  5  kg
Kusuri uppova rehu 4 mm, 5 kg
95,00 €
Koodi
SSF650

Tämä uppoava pelletti on valmistettu tavalla, joka helpottaa sen pilkkomista kaloille. Valmistuksen seurauksena pelletit ovat erittäin tiheitä. Tämän suuren tiheyden ansiosta pelletit voivat huuhtoutua hitaasti veden läpi, joten se sopii erinomaisesti kesällä syödään kaloille, mutta jotka syksyllä, talvella ja keväällä, ovat yleensä lammen alareunassa.

Yli 12 ° C: n syöttö vähintään kerran päivässä. Alle 12 ° C: n lämpötiloissa ruokitaan säästeliäästi, esim. 1-2 kertaa viikossa. Lämpötiloissa, jotka ovat välillä 10 ° C - 5 ° C, syötetään kerran viikossa. Jos kala lopettaa syömisen, voit lopettaa ruokinnan.

Tämä rehu on ihanteellinen käynnistys keväällä ennen lämpimän kauden aloittamista, jossa on enemmän proteiinipitoista rehua tai pienenee syksyn aikana. (välillä 10 ° C - 14 ° C)

Pelletit sisältävät proteiineja kalajauhosta ja kasvi- alkuperästä. Tasapainoinen vitamiini- ja kivennäisaine, joka täyttää kaikki hyvän kasvun tarpeet ja säilyttää samalla optimaalisen terveyden ja elinvoimaisuuden.

Syötetään kun veden lämpötila on 5 - 12 astetta. Ei haitallista korkeammissa lämpötiloissa.

Tyyppi
Pellets 4.0~4.3 mm
Tyyppi
Uppoaminen