lim
Liima EPDM: lle, kumista kumiin, 1 litra
70,00 €

Liimaa kumikangas (EPDM) kumikankaaseen (EPDM).

Koodi
V20317

Tällä liimalla voit liimata kaksi kumikangasta yhteen. Ennen liimaamista käytä Cleaning Wash -valmistetta kumikankaan valmistamiseen.

Liima kovettuu välittömästi, on kovettunut kuukauden kuluttua.

Kattavuus: 500 g / m² (250 g per puoli). 1 litra vastaa 900 grammaa.

Hyvä tietää on, että ulkona liimaamisen aikana sen tulee olla vähintään + 15 ° C.

Menettely:

Sekoita liimaa ennen käyttöä ja käytön aikana. Jos sideaine altistuu alle 15 ° C lämpötiloille, se on palautettava huoneenlämpöiseksi ennen käyttöä.

Pyyhi EPDM -kumimatto karkeammasta liasta ja kiinteistä hiukkasista harjalla ja liinalla.

Levitä Cleaning Wash liimattavalle pinnalle puhtaalla puuvillaliinalla. Hiero, kunnes pinta saa mattamustan värin. Ole erityisen varovainen tehdasliitosten kanssa ja anna puhtaan pinnan kuivua.

Käytä liuosta kestävää harjaa levittääksesi ohut ja tasainen liimakerros molemmille puolille. Liimalla varustetun pinnan tulee olla noin 75-100 mm leveä.

Odota muutama minuutti, kunnes liima kuivuu hieman (kylmällä säällä liuotin voi kuivua). Yhdistä sitten kumimatot yhteen ja paina liitos tiukasti yhteen, mieluiten kumitelalla.

1 tunnin kuluttua liima on kuivunut ja voidaan sitten altistaa vedelle. (Se voi jopa kovettua veden alla).

Huomautus! Liiman laimentaminen ei ole sallittua.

Tiivistä reunat Super Strongilla, missä liimaa on käytetty. Liima kovettuu välittömästi, on kovettunut kuukauden kuluttua.

Varastointi:

12 kuukautta avaamattomassa pakkauksessa ja huoneenlämmössä. Vältä auringonpaistetta, kunnes tuote on täysin käyttövalmis.

Avattu purkki on käytettävä 48 tunnin kuluessa.

Varoitus:

Helposti syttyvää (älä tupakoi käytettäessä). Vältä aineen joutumista iholle ja silmiin. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto, älä tyhjennä viemäriin.

 

Ruotsinkieliset käyttöohjeet (tiivistelmä)

Englanninkieliset käyttöohjeet (perusteelliset)