kantmatta grå
kantmatta grå
kantmatta grå
kantmatta grå
Kivipintainen reunusmatto, leveys 0,4 m / Harmaa
28,00 €

Yksi suurimmista haasteista altaan rakentamisessa on saada reunat siisteiksi ja luonnollisen näköisiksi. Reunalla paljaana pilkottava kalvo voi pilata vaikutelman, vaikka allas olisi muuten erittäin hyvin tehty. Meillä on useita erilaisia materiaaleja, joiden avulla reunat on helppo viimeistellä. Kivimatto sopii hyvin puroihin ja vaikeisiin reunoihin.

Koodi
O40293

Kivimatto muuttuu ajan mittaan luonnollisemman näköiseksi, kun levät värjäävät ja ajan hammas kuluttaa sitä. Nailonmatto on tiheää sykkyrää, jossa kivet ja maa pysyvät paikoillaan. Se toimii jopa noin 45 prosentin kaltevuudessa. Valikoimassamme on myös kookoksesta valmistettu eroosiomatto, joka toimii samalla tavalla kuin nailonmatto. Ero on siinä, että kookosmatto hajoaa ajan mittaan, mutta siinä vaiheessa kasvit ovat jo ehtineet asettua.

 

Muuta kivimatosta:

Kivimatto sopii erinomaisesti puroihin ja hankalien reunojen piilottamiseen. Kivet on liimattu tietyllä menetelmällä pehmeällä ja joustava kangas tyyppi fleece  ja ne luovat hyvin koristeellisen vaikutelman.

Leveys: 0,4 m

Voidaan toimittaa yhtenä, enintään 20 metrin pituisena mattona.

 

Tämä tuote myydään metritavarana. Merkitse toivomasi metrimäärä ostoskoriin.

Väri
musta/valkoinen/harmaa