Vattenanalys Profi set
Vattenanalys Profi set
Vattenanalys Profi set
Vattenanalys Profi set
Vesianalyysi setti Profi
105,00 €

Pidä silmällä veden laatu lammessa on erittäin hyvä tapa välttää ongelmia.

Tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat veden arvot ovat esimerkiksi: kasvit, kalat, vesimäärä, syvyys, pohjakerros, sedimentaatio.

Koodi
O50571
Kategoria

Muut ulkoiset tekijät ovat: ruokinta kala, valo, happamuus sadeveden ja veden arvot vesijohtoveden jne Usein voit saavuttaa biologista tasapainoa, mutta koska lampi ja akvaariot asettavat ihmiset ja vesimäärä on suhteellisen pieni, se on helposti jotain menee pieleen.

Jotkut kasvit ja kalat ovat hyvin herkkiä muutoksille veden laatua. Sinun on siis joskus ojentaa auttavan kätensä.

Säännöllinen testaus säästää aikaa, rahaa ja antaa sie enemmän nautinnon lammestasi. Voit testata vettä säännöllisesti se antaa sie mahdollisuuden korjata mahdolliset virheet ennen kaloja ja kasveja alkaa näkyä sairaussymptoomit.

Hyvä vesilaatu = terveitä kasveja ja kaloja.

Hyvä veden laatu on erittäin tärkeää omalle kaloille ja kasveille. Tämä testi sarja mittaa 6 arvoja, jotka ovat kriittisiä veden valvonnassa lampi tai akvaariossa. pH (happamuus), KH (karbonaattikovuus), GH (kokonaiskovuus), NO2 (nitriitti), NO3 (nitraatti), PO4 (fosfaatti), NH4 (ammonium) ja NH3 (ammoniakki)
On tärkeää ymmärtää, mitä nämä eri arvot tarkoittavat, jotta voit nopeasti korjata, jos jotain menee pieleen.

Lue huolellisesti käyttöohjeet ennen kuin aloitat mitata niin, että saat oikeat arvot. Nämä on vain saatavilla saksaksi, Englanti, Ranska kielellä.

Rittää
-