Kusuri sjunkande foder 4 mm, 2,5 kg
Kusuri sjunkande foder 4 mm, 2,5 kg
50,00 €

Detta är ett foder som fungerar för många olika fiskar som äter både ytan och botten, tex. stör, koikarp och guldfiskar.

Artikelnummer
SSF649

Denna sjunkande pelletsen har framställts på ett sätt som gör den mer lättsmält för fiskar. Som ett resultat av tillverkning är pelletsen mycket tät. Denna höga densitet gör det möjligt för pelletsen att sjunka långsamt genom vattnet, vilket gör den perfekt för fiskar som äter vid ytan på sommaren men som under höst, vinter och vår tenderar att vara i de nedre områdena av dammen.

Över 12 ° C mata minst en gång om dagen. Vid temperatur under 12 ° C mata sparsamt, tex 1-2 gånger i veckan. Vid temperaturer mellan 10 ° C och 5 ° C mata en gång i veckan. Slutar fiskarna äta kan du upphöra med matningen.

Detta foder är idealisk som uppstart på våren innan man går in i den varmare säsongen med ett mer proteinrikt foder eller när man minskar ner under hösten. (mellan 10 ° C – 14 ° C)

Pelletsen innehåller proteiner från fiskmjöl och från vegetabiliskt ursprung. Ett balanserat vitamin- och mineraltillskott som uppfyller alla behov för god tillväxt, samtidigt som man bibehåller optimal hälsa och vitalitet.

Ges vid vattentemperatur på mellan 5 och 12 grader. Ej skadligt vid högre temperaturer.

Vi rekommenderar att fodret förvaras förseglat i en torr/sval miljö.

Utförande
Pellets 4.0~4.3 mm
Typ
Sjunkande